urban
01 / 01
+355 68 608 0000
Architecture buro

Rreth urbanfurniture

Rreth

Ne pershtatemi me cdo ambjent tuajin….

Nëse dëshironi të arredoni shtëpine apo çdo ambjent tjetër që zotëroni arkitektet tanë së bashku me ekipin e zbatimit ju vijnë në ndihmë për ti dhënë ambjenteve tuaja funksionalitetin dhe rehatinë e duhur. Dizajne të përshtatshme për shtëpi, zyra, lokale dhe institucione, krijojnë një harmoni të mahnitshme midis të thjesht♪7s, bashkohores dhe modernes.

shërbimet
tona

Arkitekturë

Interior Dizajn

Planifikim & Zbatim

Projektet tona

20

Mbi 20 vjet eksperiencë
në fushën e prodhimit të mobiljeve

Informacione

kontakti
+355 68 608 0000
info@urbanfurniture.al
Rruga “Medar Shtylla” perballe Gotech, Komuna e Parisit, Tirane.
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong
© urbanfurniture 2022. All Rights Reserved.