urban
+355 68 608 0000

Rreth Nesh

ekip krijues dhe zbatues.

Me mbi 20 vjet në fushën e prodhimit të mobiljeve… e nisem thjesht, me pak staf por me eksperiencë e njerëz të kualifikuar të cilët punuan pa lodhje dhe me dëshiren për tu rritur gjithmonë e më shumë. Punimet tona, me një dizajn unik dhë të ideuara secila posacerisht për ambjentet tuaja na ndihmuan për te krijuar besim për punën cilësore tek klientet që na përzgjedhin.

Me kalimin e viteve u bëmë më shumë, për të përmbushur nevojat tuaja në kohën e duhur dhe me cilësinë maksimale. Qëllimi ynë është ti përshtasim mobiljet në mënyrë të përsosur për të krijuar një ambjent të ngrohtë dhe të rehatshem. Ekipit tonë të ideuesve dhe prodhuesve tashmë i janë bashkuar edhe arkitektë të kualifikuar të cilët i japin ambjentit tuaj ngjyrat, stilin dhe rehatinë e munguar.

shërbimet tona

Apartamente & Vila

For each project we establish relationships with partners who we know will help us create added value for your project. As well as bringing together the public and private sectors, we make sector-overarching links to gather knowledge and to learn from each other. The way we undertake projects is based on permanently applying.

Ambjente Biznesi

For each project we establish relationships with partners who we know will help us create added value for your project. As well as bringing together the public and private sectors, we make sector-overarching links to gather knowledge and to learn from each other. The way we undertake projects is based on permanently applying.

Institutcione

For each project we establish relationships with partners who we know will help us create added value for your project. As well as bringing together the public and private sectors, we make sector-overarching links to gather knowledge and to learn from each other. The way we undertake projects is based on permanently applying.

Informacione

kontakti
+355 68 608 0000
+355 68 608 0000
info@urbanfurniture.al
Rruga “Medar Shtylla” perballe Gotech, Komuna e Parisit, Tirane.
Thank you!. Your message is successfully sent...
We're sorry, but something went wrong
© urbanfurniture 2022. All Rights Reserved.